За нас

ЛуксДограма e фирма, специализирана в производството и монтажа на ПВЦ и алуминиева дограма в София.

Компанията предлага:

– Професионален монтаж на PVC и алуминиева дограма
– Взимане на размери за изработка на поръчаните продукти
– Всички видове алуминиева и ПВЦ дограма
– Всякакви продукти от алуминий и PVC

Ако търсите решение за вашия дом или офис и още не сте се спрели на вида дограма тук можете да намерите основните предимства както на алуминиевата, така и на PVC дограмите.

Свържи се с нас

Как работим?

Политиката на ЛуксДограма е да създава продукт с дълготрайна стойност. Ние налагаме установените в Западна Европа практики и технически изисквания за изработка и монтаж на прозорци, спазвайки във всеки детайл от началото до крайното изпълнение на продукта документацията.

Това включва набор от редица правила и изисквания, които са нужни, за да се получи продукт, който отговаря на европейските норми. Това го правим, защото документацията и техническите изисквания за изработката и монтажа на прозорците, които са се наложили в Западна Европа са синтез на лабораторни изследвания и практически опит от труда на хиляди професионалисти от Западна Европа в продължение на повече от 60 години.

ЛуксДограма постоянно въвежда най-новите достижения в областта на прозоречната техника. Инвестираме средства и усилия в обучение и благодарение на това с всеки изминал ден ставаме по-добри.