Алуминиева дограма

алуминиева дограма

ЛуксДограма се стреми да отговори на всички изисквания и предпочитания от страна на клиента. Ако сте почитатели на високото качество и дълготрайност, то фирмата ще ви предложи право на избор между два вида дограма от алуминиеви профили за врати и прозорци. Нужно ли е да споменем, че ЛуксДограма ще ви посрещне с безброй много каталози, представящи богат избор на цветове.

Първият вид е така наречения „ПОНИ“ . Той е от студената серия. Вторият вид е „ЕСКИМОС“ и е от топлата серия. Без значение на кой профил ще се спрете, вие ще получите сигурни гаранции и сертификат за съответствие с международните норми за качество и стандарт. Но какво прави цената на алуминиевата дограма по – висока от тази на PVC дограмата? Отговорът на този въпрос се крие в качествата на алуминия.

Това е метал и се характеризира като по – топло и студопроводим. Алуминият е по – тежък от пластмасата. Допълнителни плюсове към неговата характеристика са здравината и дълготрайността му. Ако ви предстой остъкляване на офиси, сгради, вътрешни врати и прозорци, то ние ви препоръчваме да се спрете на системата „ПОНИ“.

Този профил е изключително устойчив на пожари и земетресения. Той е издръжлив и на големи температурни разлики ( от -80 С до +80С). Профилът не се поддава на деформация и е лесен за поддържане. Системата „ПОНИ“ предлага възможността да се постави едно единично стъкло или стъклопакет с размер до 24мм. За тези, които обичат да боравят с точни данни ще споменем характеристиките на този вид профил. Еластичният модул се равнява на  70 000 Nmm-2. Коефициентът на линейно разширение е  α =2.34 10-6 K-1. Относителната плътност е равна на Y = 2.7 gr.cm -3.

Дограмите  са изключително стилни и изчистени от излишни елементи. Те са подходящи както за уютен и семпъл офис, така и за ексцентричен  частен дом.  Алуминиевата серия е създадена според Европейските изисквания за качество. Предлага се възможност за избор между вертикална и хоризонтална дограма. Профилите от системата „ПОНИ“ са изработени от материал който отговаря на  DIN 1725 T1. За да изберете най – подходящия цвят се консултирайте с нашия екип. Той ще ви покаже каталози с всички съществуващи до този момент цветови решения. Не пренебрегвайте важността от избор на подходящ цвят дограма.

Ако ви се налага да сменяте външна дограма, то ние ви препоръчваме да спрете избора си на системата „ЕСКИМОС“. Тя се изработва от бургаската фирма „Алтест“. Това, което отличава тази система от „ПОНИ“ е наличието на термомост. Той предопределя свързването на частите с полиамид. Профилите отговарят отново на стандарта  DIN 1725 T1, но това, което ги прави често избирани от клиентите е възможността  да бъдат използвани при всякакви климатични условия.

В средата си, профилът е разделен от пластмасова шина. Тя предотвратява предаването на температура от вътрешния към външния край. Благодарение на термомоста се запазва постоянна температура в помещението. Въпреки наличието на тази пластмасова шина, профилът си остава алуминиев и не бива да бъде бъркан с PVC профилите.

Специално за системата „ЕСКИМОС“ е проектирана 53 мм. серия с централен уплътнител. Това е продиктувано от различните видове отваряния както на вратите, така и на прозорците (едноосово или двуосово). Тази серия е съобразена с желанията на клиента. Създава се възможност за поставяне на стъклопакет в голям диапазон. За да се повиши ефективността на системата „ЕСКИМОС“ са създадени три вида уплътнения – външно, вътрешно и централно.

Профилите от тази система са снабдени с голям набор от сглобки, елементи и панти. Дограмата е харесвана поради изчистения си дизайн. Тя следва последните модни течения в областта на архитектурата и строителството. Нейните качества са добре известни както у нас, така и в чужбина. Изработката и е съобразена с международните изисквания за стандарт и качество.

ЛуксДограма работи с пълни сили, за да задоволи и най – малката прищявка на своите клиенти. Екипът на фирмата е винаги отворен за всякакви въпроси. Гарантирано е, че ще получите задоволителен отговор. Кадрите, които работят във фирмата са високо квалифицирани. Клиентите получават бързо и качествено обслужване на разумни цени.

Разгледайте нашите предложения на сайта ни и се свържете с нас, за да обсъдим заедно новия облик на вашия дом или офис. Позволете ни да внесем топлина и комфорт в дома ви. Помислете за безопасността във вашия дом. Алуминиевият профил е изключително устойчив на природни бедствия като земетресение или пожар. Поради тази причина, той е често избиран за направата на защитни врати, системи за преградни стени и врати за пожарозащита.

Дизайнът е разработен на база последните модни течения в областта на архитектурата. Нашата фирма ще се съобрази с вашите изисквания за качество. Ние прегръщаме всяка индивидуална идея и пресъздаваме вашите нестандартни виждания. Не се колебайте да ни предоставите задачата по подсигуряване на вашия дом.

Изпрати запитване