Услуги

ЛусДограма предлага широка гама от услуги, свързани с монтаж и демонтаж на дограма, щори и комарници – от вземането на точни размери и съставяне на оферта до следпродажбено и гаранционно обслужване.

Вземане на размери

Ние държим на удобството на нашите клиенти, затова имате възможност да дойдете при нас и да ни дадете размерите, които сте взели сами и ние да ви дадем примерна оферта за цена. При парафиране на договор за изработка и монтаж наши служители ще дойдат да вземат прецизно необходимите размери. Можете и да ни се обадите и наши представители ще ви посетят на място, за да оразмерят отворите на прозорците или вратите ви, а след това ние ще ви потърсим с оферта.

Изготвяне на оферта или договор

Вече изготвената оферта ще съдържа съответното решение за дизайн, вида материали за изработка, цени и срокове за изпълнение.

Ако решите, че офертата ни ви удовлетворява, тогава ще парафираме договор в който детайлно ще бъдат изложени конфигурацията и материала на избраната от вас дограма. Ще бъдат посочени и сроковете за изпълнение на поетите от нас задължения.

Доставка на дограма

Фирмата ни ще достави в договорения срок изработената алуминиева или ПВЦ дограма, като целостта и невредимостта на продукта са гарантирани чрез нашия специализиран транспорт.

Монтажът на дограма се извършва от доказани професионалисти, разполагащи с нужната квалификация. Монтажът отнема около половин ден.

Освен монтиране на дограма фирмата предлага и демонтиране. Компанията предлага също и гаранционно и след гаранционно обслужване. Фирмата извършва всички видове ремонт на дограма.

Ако имате проблеми с настоящата си дограма, ние можем да дойдем и да ви предложим решения. Можете да ни повикате ако е необходима смяна на уплътненията между крилото и касата, смяна на стъкло – държатели, при повреда на отварящ се механизъм и др.

Фирмата работи само със световно утвърдени производители и гарантира качеството на изработката и монтажа на вашата дограма.

Свържете се с нас ако се нуждаете от нова алуминиева дограма или поправка на стара – ние ще ви изпратим квалифицирани специалисти, които да ви посъветват кое е точното решение за вас.